SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Kristen Stewart din nou pe val

1 septembrie, 2014 Autor: Doina Calcea Sursa: Vanity Fair Foto: Vanity Fair


Actriţa Kristen Stewart apare în numărul din septembrie al revistei "Vanity Fair", ediţia din Franţa, cu ocazia promovării filmului "Clouds of Sils Maria". Filmul va avea premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

În interviul acordat revistei, aceasta a vorbit depre noile roluri, despre filmări, despre rolul din „Clouds of Sils Maria”, dar şi despre Juliette Binoche și Chloe Moretz.

Despre Juliette Binoche: “Am fost stresată să o întâlnesc pentru prima oară. Ea are acea abilitate nebunească de a-i împinge pe alţii, de a descoperi lucruri noi despre tine pe care tu habar nu aveai că le ai.”

Despre rolul din „Clouds of Sils Maria”: “O interpretez pe Valentine, asistenta Mariei Enders, o faimoasă actriţă. În film ele sunt în momente diferite ale vieţii, iar opiniile lor sunt total diferite. În acelaşi timp, ceea ce le-a adus împreună le desparte. Ele nu sunt prietene, colege, mamă sau fiică. Ele sunt străine.” Aceasta a explicat şi de ce a aşteptat atât ca să se filmeze din nou : “Cred că după Twilight şi Snow White, care au fost filme cu un succes uriaş,  persoanele care au cunoscut acest succes se aşteptau să fiu pe val.  Am coborât de pe acest ‘val uriaş’ şi mi-am spus că trebuie să mă refugiez, m-aş întoarce mai târziu. A fost un lucru bun, aveam nevoie de timp pentru mine, să revin la viaţa mea.”

Pictorialul a fost realizat de fotograful Sebastian Kim.

Comentarii