SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

L-au îngropat de viu. Actorul american Robert Redford a auzit de moartea sa de pe Twitter

2 ianuarie, 2016 Autor: Lucia Cujbă Sursa: mediafax.ro Foto: abcnews.com


Actorul american Robert Redford, în vârstă de 79 de ani, a fost victima unei farse online privind decesul său. Gluma deloc neinspirată a fost făcută pe platforma de microblogging Twitter. Farsa a fost catalogată drept „bolnavă” de către reprezentanta artistului, Cindi Berger, care a dezmințit zvonurile. Aceasta a precizat că celebrul actorul era acasă şi se simţea bine atunci când au izbucnit bârfele privind decesul său.

Pe de altă parte, Robert Redford, care nu are conturi pe platformele de socializare Twitter şi Instagram, nu a făcut niciun comentariu cu privire la această farsă. Mesajele de condoleanţe referitoare la Robert Redford s-au răspândit pe Twitter după ce pe această platformă online a fost publicat un mesaj potrivit căruia actorul ar fi murit după ce ar fi căzut în Santa Monica dintr-o maşină destinată transportului jucătorilor de golf pe un teren amenajat în acest sens.

 

Falsa informaţie ar fi fost promovată iniţial de Britain’s Sky News, care în trecut ar mai fi transmis zvonuri despre decesul unor celebrităţi, care ulterior s-au dovedit a fi neadevărate. Robert Redford este unul dintre cei mai mari actori ai anilor ’60 – ’70, iar unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este cel din „Butch Cassidy şi Sundance Kid”, film în care a jucat alături de Paul Newman. Robert Redford a jucat în peste 30 de filme, printre care se numără clasicele „Cacealmaua/ The Sting”, ” (1973), „Marele Gatsby/ The Great Gatsby” (1974), „Three Days of the Condor/ Cele trei zile ale condorului” (1975), „All the President’s Men/ Toţi oamenii preşedintelui” (1976), „Out of Africa/ Departe de Africa” (1985).

 

Comentarii