SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La Campionatul de Karaoke, împăcare în showbizul moldovenesc!? Tatiana Spînu și…

1 septembrie, 2015 Autor: Ana Creascov


Cine spune că în showbizul moldovenesc e plictiseală? Ba, deloc!

În această perioadă, la Chișinău se desfășoară cel mai mare concurs de karaoke anual, care a ajuns la cea de-a 7-a ediție și se desfășoară la MuzCaf’44 . Începând cu data de 30 iulie, în fiecare joi și duminică, mai mulți participanți talentați luptă pentru premiul mare în valoare de 25 de mii de lei.

Concursul a ajuns în ultima zi a selecțiilor (de acum urmează semifinalele și finala), iar în juriu, în sediul din Botanică al MuzCafe, s-au aflat Herbert Schiesser și Tatiana Spînu, despre care se știe că nu sunt chiar în cele mai bune relații. Surpriza a fost că, în același timp, în sediul din Centru se aflau în juriu Mihai Pruneanu și… Natalia Moraru! Solicitarea inițială a fost ca Tatiana Spînu și Natalia Moraru să vină împreună în juriu, dar cineva a refuzat.

În luna aprilie a acestui an, Tatiana Spînu o acuza pe prietena ei Natalia Moraru că și-ar fi incendiat Porche-ul, pentru PR (http://promotime.md/reglari-de-conturi-intre-spinu-si-moraru-cine-a-dat-foc-la-porsche/)  Mașina avea oricum asigurare pentru că era luată în credit de prietenul de atunci  al Nataliei. Tatiana Spînu a fost foarte supărată pe cel căruia îi făcuse această mărturisire (Herbert Schiesser) și până acum nici nu i-a vorbit. Dar, se pare că sfârșitul verii a venit cu pace, toleranță și cu o mică …cedare din partea Tatianei. Bravo ei!

Comentarii