SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La Chișinău are loc Forumul de Afaceri al Diasporei

21 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu

EVENIMENTEAstăzi la Chișinău se va desfășura cea de-a doua ediție a Forumului de Afaceri al Diasporei, cu genericul „Oportunități de dezvoltare locală”. Evenimentul va reuni, în total, peste 150 de oameni de afaceri și manageri de top ai companiilor din străinătate, originari din Republica Moldova, oficiali guvernamentali, factori de decizie și reprezentanți ai mediului privat din țară, cu scopul de a crea rețele de excelență în afaceri și de a implica activ diaspora în dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

Acțiunea este organizată pentru fortificarea comunicării dintre Guvern şi diasporă, mobilizarea asociațiilor diasporei și a societății civile pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova, consolidarea capacităţilor diasporei şi edificarea unor punţi de legătură cu cetăţenii ţării, indiferent de locul unde se află.

Evenimentul are loc susținerea partenerilor BRD – Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), GIZ, NEXUS Moldova.

Comentarii