SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La doar 17 ani, Miss Moldova 2016 a devenit prezentatoare TV, luându-i locul Vladei Bernevec – (VIDEO)

3 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: zugo.md
1488555696596

DIVERSEStudioul știrilor dimineții de la Canal 3 este plin de frumusețe. Daniela Marin, tânăra care ne-a reprezentat țara la „Miss World 2016” i-a luat locul Vladei Bernevec. De luni, tânăra va fi cea care va prezenta prognoza meteo pentru telespectatori.

Ultima provocare pentru Daniela a fost participarea la „Miss World”, unde a cucerit publicul și s-a ales cu titlul de Miss Popularitate.

Daniela Marin are 17 ani și este studentă. Cu toate că ne-a reprezentat țara la „Miss World”, faima nu i-a luat mințile.

„A fost o lecţie pentru toată viaţa mea. După concurs am venit cu noi iniţative de a-mi schimba viaţa, viitorul şi, desigur, prezentul”, a spus Daniela.

Grațioasa brunetă preferă să se bucure de frumoșii ani ai adolescenței muncind și stabilind obiective ambițioase. Cu toate că este studentă la drept, Daniela este gata să înceapă cu succes o carieră în televiziune, notează ZUGO cu referire la canal3.md.

„Învăţ, fac sport, citesc foarte mult şi meteo deja este o nouă provocare pentru mine. În general, prezentatoare este visul meu de mică şi sunt extrem de fericită şi mândră de mine pentru că totuşi am dat viaţă acestui vis”, a mai adăugat tânăra.

Începând de luni, 6 martie, în fiecare zi, Daniela va prezenta prognoza meteo la Canal 3.

http://media.canal3.md/video/201703/miss-meteo-la-stirile-diminetii_59365600.mp4In einem dreistufigen auswahlverfahren haben ghostwriter-hilfe.com/seminararbeit/ sie die abteilung durch engagement, noten und persnlichkeit berzeugt

Comentarii