SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La doar 7 ani fiul lui Cristiano Ronaldo e „plin de mușchi” ca tatăl său – (FOTO)

3 martie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: protv.ro Foto: instagram.com

MONDENMândru din cale afară, Cristiano Ronaldo a postat, recent, pe contul lui de Instagram, o fotografie cu fiul cel mare, prin care arată că juniorul îi calcă pe urme și că i-a moștenit pasiunea pentru sport. În doar câteva ore imaginea a devenit virală pe internet.

Cristiano Ronaldo Jr. are doar 7 ani însă a devenit deja un personaj pentru presa internațională. Faptul că tatăl său este unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe planetă și din istorie a ajutat cu siguranță la asta.

Puștiul a pozat recent ca tatăl sau, încordându-și mușchii cum o face Cristiano uneori după ce dă gol, iar atacantul lui Real Madrid a postat imaginea pe contul personal de Instagram.

Jr say daddy I’m gonna be like you!!! What do you think??

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo Jr. a strâns peste 5 milioane de like-uri în mai puțin de 23 de ore, mesajul său fiind „tati o să fiu ca tine când o să fiu mare”.

La doar 7 ani, fiul lui Ronaldo pare că îi calcă pe urme, nu doar la fizic ci și la fotbal. Acesta joacă deja la grupele de juniori și a marcat de 6 ori într-un singur meci la sfârșitul anului trecut.

Comentarii