SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La mulți ani, ALIONA MOON!

25 mai, 2015 Autor: Nataşa Bujor


Astăzi, Aliona Moon își sărbătorește ziua de naștere. Așa că, mesajele de felicitare nu au încetat să vină din partea prietenilor și apropiaților. De cel mai frumos cadou, însă, s-au bucurat fanii Alionei, care au fost luați prin surprindere pentru că Aliona a lansat astăzi videoclipul piesei „Loc pentru dragoste”.

Atât piesa cât și videoclipul sunt pline  de emoții  și culoare. „ Chiar mi-am dorit mult o melodie  pozitivă,  care să aducă zâmbetul pe chipurile celor care poartă cu ei sentimente fără rost” a spus Aliona.

Melodia a apărut în urma colaborării  frumoasei interprete cu casa de producție „HaHaHa Production” din România și este scrisă  de cunoscutul interpret român, Smiley. Din cele spuse de Aliona, am înțeles că piesa o reprezintă în totalitate și a declarat că are impresia că îl cunoaște pe Smiley de o viață.

Este o colaborarea frumoasă și fructuoasă, pe care și-o doresc mulți alți interpreți.  Îmi doresc din suflet să continui să scot și alte piese împreună cu acești băieți talentați.”

Revenind la faptul că interpreta este  astăzi omagiată, la acest subiect ea a fost ceva mai discretă și nu s-a grăbit să dea prea mute detalii. Am aflat doar că vrea să-și petreacă seara alături de prieteni într-un cerc restrâns și discret.

Echipa PROMOTIME îi urează „La mulți ani”și la cât mai multe piese deosebite!

Comentarii