SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La multi ani, Doamna Svetlana Bivol

5 mai, 2016 Autor: Daniela Babici


O doamnă rafinată şi cu bunul simţ... Directorul Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici’’ astăzi își sărbătorește ziua de naștere!

 

Distinsa Svetlana Bivol are prieteni adevărați, care știu să-i aprecieze talentul, sensibilitatea și spiritul jovial. Persoane dragi, colegi de breaslă i-au transmis cele mai sincere urări de bine, pe care vă îndemnăm să le citiți.

Gutiera Prodan, editor coordonator emisiuni matinale Moldova 1, Preşedintele UZPR, filiala Chişinău

 

„Svetlana Bivol e Omul care întotdeauna a pus în capul mesei Creaţia, Setea pentru Frumos, Sensibilitatea Inimii… În această zi specială îi doresc inspiraţie, realizarea viselor şi curajul de a merge mai departe, orice s-ar întâmpla… ”

Alexandru Robu, Președintele Rotary Club Chișinău 2015-2016 

 

” Clubul Rotary Chisinau te felicită cu frumosul eveniment, dorindu-ți la mulți ani fericiți! Faptele frumoase pe care le faci si proiectele dezvoltate de tine demonstrează zilnic, că ești un dar pentru umanitate, precum zice și motto-ul rotarian pentru anul 2015-2016. Întregul Club iți dorește energie pozitivă, pace și armonie familiei tale și tot ce este mai bun și mai frumos să fie alaturi de tine. Să ai parte de multă sănătate, lumină în suflet și gând și prosperitate în activitățile care le faci zi de zi! Îți mulțumim pentru că ești parte a frumoasei noastre familii rotariene din Moldova. ”

Mihail Agafița, Prim Dirijor și Director Artistic al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naționale “Serghei Lunchevici”. Maestru în Artă

 

„Dragă Doamna Svetlana, din suflet vă urez să vă păstrați mereu prospețimea și energia D-stră, cu care reușiți să fermecați pe absolut toată lumea, să aveți mereu alături oameni buni și o echipă pe potriva D-stră, să aveți idei sclipitoare și multă sănătate, dar și putere pentru realizarea lor și, să aveți parte de multe bucurii de la toate activitățile D-stră, dar și de la frumoasa D-stră familie. Cu respect și considerație, Mihai. ”

PROMOTIME îi urează la mulţi ani Doamnei Svetlana Bivol. Să rămâneți la fel de frumoasă la chip și suflet. Cele mai bune gânduri, multă sănătate, bucurii, împlinire şi toate visele realizate. Dragostea şi grija ce o dăruiți în jur să fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. Să primiți petalele vârstei ca pe o binecuvântare.

 

Comentarii