SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La mulți ani, F-Charm! Artistul împlinește 36 de ani – (VIDEO)

10 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda

MONDENCântărețul F-Charm împlineşte astăzi vârsta de 36 de ani. Născut în București, pe 09 Mai, Bogdan Vlasceanu activează în industria muzicală din 1997. Primul album oficial a ieșit pe piața în anul 2000.

Din pasiune pentru muzică, F.Charm a descoperit și producția muzicală, iar în momentul de față este unul dintre cei mai buni producători din România. F. Chram a colaborat cu artiști din România, dar și cu artiști internaționali, cum ar fi Ky-Enie sau Shaun Holly.
Single-ul „Ultima redută” este ultimul proiect al artistului. Interpretul a scris pe pagina sa oficială de facebook, că va lansa câte o piesă de pe noul său album F.Charm – “Oaia Neagră”, iar startul lansărilor  este videoclipul  la piesa “Ultima reduta” în colborare cu El Nino. 

F.Charm a devenit cunoscut publicului datorită hit-urilor: “Guantanamera”, “9MM”, “Departe de tine”, “Double trouble”, “Departe de tine” sau “Ori la bal, ori la spital”.

Videoclipul piesei 30 de grade, lansat în 2014 a avut un mega succes. A strâns peste 21 de milioane de vizualizări pe youtube, iar ulterior a fost lansată și varianta în engleză a hit-ului.

Comentarii