SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La mulți ani, Marcel Roșca!

19 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat


Astăzi, tânărul interpret și compozitor, Marcel Roșca, își serbează cea de-a 26-a aniversare. El s-a remarcat în showbiz-ul autohton grației selecției naționale Eurovision din 2015.

De asemenea, artistul a strălucit în sezonul 5 din proiectul muzical „X Factor România” al postului de televiziune „Antena 1”, alături de colegii din Art Group „BRAVISSIMO”. Băieții au impresionat jurații prin calitățile lor vocale, fiind supranumiți „cei 9 magnifici”.

Acum, se pare că Marcel nu se dă în vânt după petreceri. El a povestit pentru PROMOTIME ce planuri are astăzi: „Nu organizez nimic de ziua mea. Voi sărbători în sânul familiei, cu părinții. Totuși, aniversarea mea o voi celebra și împreună cu doi prieteni de-ai mei, care vor fi omagiați în curând.”

Marcel spune că are multe planuri de perspectivă la ai săi 26 de ani: „Îmi doresc multe realizări frumoase. Dar, probabil, eu singur încă nu-mi dau seama cum vor decurge lucrurile. Cu siguranță, vor fi multe lucruri ce-mi vor da viața peste cap în orice moment. Sunt niște chestii imprevizibile, dar foarte posibile. În fine, nu pot să zic ce dorințe am, pentru că dacă spun – ele ar putea să nu se mai îndeplinească. ”

 

Comentarii