SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La mulți ani, Paris Hilton! Ce nu știai despre diva de la Hollywood

17 februarie, 2016 Autor: Doina Calcea

MONDENParis este cunoscută pentru petrecerile sale până dimineața, fie pentru necazurile cu legea, fie pentru casetele video cu iubiții săi. Cu o avere estimată la peste 50 milioane de $, Paris face astăzi 35 de ani.

  1. Paris Hilton s-a născut în New York City ca cel mai mare copil al lui Richard Hilton și Kathy Richards. Ea este moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum si a celorlalte proprietati imobiliare ale tatălui său.
  2. În copilărie Hilton s-a mutat între mai multe case exclusiviste, incluzând aici un apartament în hotelul Waldorf-Astoria din Manhattan, Beverly Hills și the Hamptons.
  3. Paris are înalțimea: 1,73 m Greutatea: 50 kg și Dimensiunișe: 88-60-89
  4. De la 19 ani, Paris Hilton s-a înscris în agenția de modele a lui Donald Trump, T Management. Aceasta a lucrat în numeroase campanii publicitare pentru Iceberg Vodka, Guess, Tommy Hilfiger, Christian Dior și Marciano.
  5. Paris Hilton a devenit celebră dupa ce a aparut alături de Nicole Richie, în reality-show-ul produs de Fox, „The simple life”.
  6. Ca actriță, Paris a apărut în mai multe roluri mici precum cel din filmul de groază „House of wax” în 2005, „Nine lives” în 2002, „Raising Helen” și „The Hillz” în 2004.
  7. În 2006, blonda a lansat albumul de debut „Paris”.  Deși a ajuns pe locul 6 în topul Billboard 200, albumul nu a înregistrat vânzări foarte mari.
  8. În mai 2007 aceasta a fost condamnată la 45 de zile de închisoare, sentința pe care a ispășit-o numai pe jumătate.
  9. De-a lungul timpului, pe internet au circulat o serie de fimulețe mai mult decât sexy care au avut-o ca personaj principal pe Paris, alături de partenerii ei.
  10. În momentul de față, părinții săi dețin o casă estimată la 30.5 milioane de dolari în Bel Air, o proprietate de 12.3 milioane în the Hamptons, precum și o casă de 10 milioane pe colinele de la Hollywood (Hollywood Hills) în care ea și sora ei stau pentru a avea parte de intimitate și de acces rapid la cluburile din Los Angeles.

Comentarii