SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

La mulţi ani, Robert Volea – (FOTO)

16 mai, 2016 Autor: Igor Cojocari


Artistul de estradă, prezentator de televiziune, actor rus şi participant la proiectul de televiziune Comedy Club, Pavel Volea, a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj de felicitare pentru fiul său Robert cu prelejul zilei de naştere a acestuia:

 

Acesta este cel mai bun prieten al meu. Acesta este fiul meu- Robert Volea. De ziua lui, a îmbrăcat toate darurile. El a spus că de acum va fi numai aşa, pentru ca țânțarii să nu-l poată pișca de faţă)

Fiule, eu sunt sigur că ceva ani mai târziu, o să citeşti acest salut. Robert, dulceaţa noastră draga, mama ta și eu te iubim foarte mult. Fii sănătos, cu celelalte te descurci singur. Fii vesel și fericit. Zâmbeşte și râde. Aleargă mai repede decât noi. Să fii mai bun decât noi. Fii tu însuți. Tu ești încă mic, dar ești deja un bărbat adevărat. Ce bravo eşti tu! Porți atâta grijă mamei! Cum tu iubeşti și protejezi sora mai mică… Rămâneți întotdeauna copiii noștri. Rob, nu-mi amintesc cum am trăit fără tine. Și, sincer, nu vreau să-mi amintesc. Fiule, creşti, dar nu prea repede. Stai un pic mai mult. Vino și joacă-te, distrează-te cu noi, în aşa mod se întoarce şi la noi copilăria. Îţi mulțumesc pentru acești trei ani fericiți !!! Îţi mulțumesc iubita mea Lyasenka “Laysan Utiasheva”. Îmi voi aminti mereu ziua nașterii și toate zilele de după. Vă mulțumesc pentru fericirea noastră. Îţi mulțumesc pentru copiii noștri. Te iubesc foarte mult.

Robert, îţi doresc toate cele bune și luminoase. Eu voi fi mereu cu tine. Poţi conta întotdeauna pe mine. Întotdeauna. Fii cel mai fericit copil, și apoi un bărbat, și apoi tată. Lasă cuvintele mele să zboare la urechile lui Dumnezeu. Căci el cândva mi-a dat aşa o fericire. La mulți ani celui mai bun băiat din lume! Tatăl tău.

Echipa PROMOTIME îi urează un sincer la mulţi ani lui Robert. Multă sănătate şi cei dragi să fie mereu alături!

Comentarii