SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lamborghini: un nou record!

22 octombrie, 2014 Autor: Sabina Roibu Sursa: motorauthority.com


Urmaşul renumitului Lamborghini Gallardo, Huracan LP610-4, a adus companiei un nou record. În ultimile 10 luni, sunt înregistrate 3000 de vânzări globale oficiale, dintre care 1000 au avut loc în SUA.

Datele respective, într-adevăr, sunt uimitoare, căci, anul precedent Lamborghini a vândut 2 121 de automobile (cifra referindu-se la gama întreagă de producţie). Succesul Huracan cu paşi mari duce compania din Bologna la un nou record: în 2014 italienii pot să atingă nivelul de 3600 automobile vândute. Oficialii de la Lamborghini lămuresc indicatorii atât de înalţi cu o calitate sportită a automobilelor, dar şi cu implementarea unei noi politici de marketing.

Alessandro Farmeshi, reprezentant Lamborghin: ”Împreună cu partenerii şi dealerii noştri, noi am hotărât să abordăm strategia de marketing din altă perspectivă. Am făcut astfel, încât evenimentele noastre să fie cu mult mai ospitaliere şi prietenoase. Odată ce noul Huracan a fost lansat pe piaţă, clienţii deja ardeau de nerăbdare să îl testeze, fapt ce vorbeşte despre scopul totalmente atins al noii strategii”.

La momentul actual, Huracan are toate şansele să preia de la fratele său Gallardo, titlul de ”best-seller Lamborghini din toată istoria mărcii”.  În decurs a 10 ani de producere, au fost executate în total 14022 exemplare de Gallardo. Luând în considerare poziţiile lui Huracan – 10 luni -3000 de exemplare produse,  suntem siguri că acesta va avea nevoie de considerabil mai puţin timp pentru a stabili un nou record.

 

Comentarii