SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lariss revine cu un nou single – “Lova Boay”- (FOTO, VIDEO)

26 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu

DIVERTISMENTLariss revine cu un nou single - “Lova Boay”, piesa compusă de artista împreună cu Shift. Videoclipul pentru “Lova Boay” a fost filmat în Bucuresti de catre Bogdan Daragiu, iar cadrele de beauty de catre Khaled Mokhtar, cel care a filmat și regizat primul videoclip al artistei “Dale Papi”.

“Sunt încântată să lucrez cu această echipă: Alex Ifimov este mereu la înălțime și are grijă să fiu draguță de fiecare dată. Marius Fierașcu este cel cu care colaborez mereu pe parte de styling pentru că doar din câteva referințe, îmi face cele mai cool outfituri, iar Maria Tarus este o dansatoare profesionistă care a făcut o super coregrafie pentru acest video care mi-a plăcut și pe care am învățat-o foarte repede”, a spus Lariss.

Piesa “Lova Boay” are un sound potrivit pieței din America Latina, dar și Europa. Piesa este una de dans, cu energie, în limba spaniolă, dar și engleză, cum obișnuim noi să spunem „Spanglish”.

Acest proiect a fost început inițial de mine și Shift pentru un alt artist acum 2 ani aproximativ, dar mi-a plăcut foarte mult ideea, mi-am însușit-o fără probleme și am continuat-o împreuna cu Shift pentru mine. Încă de la început, sound-ul a fost simplu deci nu a fost nevoie de foarte multe modificări când am revenit asupra proiectului.

”Aceasta piesa este din partea mea pentru toți ascultătorii acestui gen de muzică și chiar sper să vă placă!”, a mai spus artista.

Vara aceasta, Lariss a lansat a doua sa colaborare, de data aceasta cu A Flow Mobz, o trupă fresh, un duo cu influențe hip hop, RnB și trap din Grecia.

Artista susține concerte atât în România, dar și în multe țări din Europa.

Comentarii