SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Laura Bretan a plecat cu trofeul „Românii au talent” și cu premiul de 120.000 de euro – (FOTO, VIDEO)

4 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Foto: stirileprotv.ro


Trofeul celui de-al șaselea sezon "Românii au talent" a fost câștigat de adolescenta Laura Bretan. Premiul a luat-o prin surprindere pe tânăra cu o voce-fenomen. Ea a reuşit să cucerească atât juriul, cât şi publicul din România, dar şi din Statele Unite, unde a participat la America s Got Talent. Fetița a interpretat în finala concursului aria Vissi d’arte (Tosca).

 

„Un vis, este un vis! Sunt fără cuvinte, vă mulțumesc! Rămân aceeași persoană! Emoțiile sunt foarte mari. Aș vrea să inspir pe toată lumea care mă aude, ca să asculte și muzica clasică și muzica de operă!”, a declarat Laura Bretan imediat după terminarea concursului.

„Nu am cuvinte să exprim câtă fericire simt acum, dupa ce timp de 6 sezoane talentul câștigătorilor ne-a uimit de fiecare dată, iată că acum talentul micuței Laura nu sparge doar sufletele noastre, patrunzând adânc în ele, ci și granitele”, a scris Andra, care este unul dintre membrii juriului, pe pagina sa de Facebook.

Laura Bretan este de origine română, însă s-a născut în Statele Unite ale Americii și locuiește cu familia în Chicago. Ea a început să cânte de la vârsta de 4 ani, îndemnată de mama sa, apoi a fost îndrumată de către Cristian Dumetrana, profesor de muzică din Chicago. Acum studiază canto cu Nicoleta Roman, artistă lirică la Chicago Symphony Orchestra. Laura mai are doi fraţi, iar mama ei este casnică. Tatăl său, care lucrează în construcţii, întreţine întreaga familie.

 

Comentarii