SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Laura Vetty: Să cânți alături de Dan Bălan e o provocare – (FOTO, VIDEO)

25 aprilie, 2016 Autor: Xenia Bugneac Foto: Andrei Boghinschi


Laura Vetty este interpreta care a reușit să-și facă un nume în showbiz. La vârsta de 17 ani s-a făcut remarcată cu piesa „Change Your Life”, solicitată la toate posturile de radio de la noi. Este una dintre puținii interpreți care a avut o colaborare inedită cu doi producători renumiți din SUA, Christopher Kelly și Devon Golder.

Un moment culminant în cariera sa a  fost colaborarea cu Dan Bălan. După o absență de trei ani, Laura a revenit pe scenă alături de îndrăgitul artist, cu care merge în concerte, turnee.

Tânăra interpretă, prin intermediul vocii sale, a reușit să câștige simpatia publicului de acasă, dar și de peste hotare. Odată cu revenirea sa grandioasă în muzică, și-a pus scopuri mărețe, la care lucrează și tinde să le realizeze.

Invitată la o cafea, Laura a vorbit despre așteptările pe care le are în plan profesional, dar și personal, cum este să cânți alături de un bărbat frumos și sexy ca Dan Bălan, ce apreciază bărbații la ea, lecția de viață pe care a primit-o după un mariaj eșuat, dar și despre alte detalii interesante, într-un interviu oferit pentru PROMOTIME.

 

Aducem mulțumiri Weekend Boutique Hotel pentru găzduire.

 

Comentarii