SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Leacul care te scapă de riduri!

5 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: caplimpede.ro


Este firesc ca o dată cu trecerea anilor corpul nostru să suporte unele modificări. Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă femeile, este apariția ridurilor. Din păcate, orice am face, ele tot vor apărea la un moment dat. Există, însă, soluții care le-ar putea întârzia apariția sau și ar ajuta ca acestea să fie atenuate. Ingredientul care nu este deloc costisitor și ne poate ajuta în lupta cu ridurile, se află chiar în frigiderul nostru.

Întrucât ridurile nu pot fi tratate în totalitate, prevenirea apariției lor este foarte importantă pentru menținerea frumuseții și sănătății pielii. Deoarece majoritatea soluțiilor care reduc în mod eficient ridurile sunt costisitoare, este foarte bine să găsim soluții naturiste. Masca din albuș de ou este cea mai potrivită.

Potrivit specialiștilor, proteina din albușul de ou „strânge” pielea și reduce astfel ridurile. Aceștia recomandă aplicarea unei măști din albuș de ou care se prepară astfel:

Bați spuma tare din două albușuri, apoi cu acest amestec se freacă tenul cu mișcări ușoare. Masca se lasă să acționeze 30 de minute, apoi se spală cu apă rece și se șterge pielea cu un prosop moale. După înlăturarea măștii este bine să se folosească o cremă hidratantă.

Ouăle conțin vitamina A, iar aceasta, aplicată pe piele, ajută la vindecarea rănilor și la reducerea ridurilor. Masca poate fi aplicată în diferite moduri. În funcție de tenul pe care îl aveți, puteți face adaos și de alte ingrediente care ajută pielea să rămână fermă. De exemplu, dacă pielea tinde să se usuce, puteți adăuga vitamina E, lapte și miere. Pentru tenul uscat, nu este necesar niciun adaos.

Pentru a fi mereu frumoasă nu ai nevoie întotdeauna de bani. Metodele naturiste sunt eficiente și avantajoase material.

Comentarii