SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lege care ar putea permite căsătoriile în pielea goală

13 ianuarie, 2015 Autor: Laura Grigore


Şi mireasa a fost îmbrăcată în... de fapt, în pielea goală. Un proiect de lege care ar putea fi adoptat în Marea Britanie, cu siguranţă ar stârni revolta mirilor din Republica Moldova. Aşa cum în ultimii ani tinerii însurăței cheltuie mii de euro pe ţinute şi localuri glamuroase, posibil nu le-ar fi pe plac legea, potrivit căreia mirele şi mireasa ar putea spune ”da” în faţa altarului improvizat, fiind goi puşcă, în propria casă.

 

Propunerea noului proiect de lege vine după aprobarea căsătoriilor între cuplurile de acelaşi sex. Pe lângă faptul că nudiştii s-ar putea căsători în ce i-a născut  mama, guvernul britanic ar putea schimba şi regulile prin care nunţile se oficiază. Noua legea ar putea permite nunţile în aer liber, sau la domiciliu, conduse de persoane non-religioase.

Un document publicat ieri, de Secretarul Justiției, Chris Grayling, a confirmat faptul că printre grupurile care și-au exprimat interesul de a schimba legile privind căsătoriile se găsește și Organizației Britanică de Nudişti, care are drept scop combaterea prejudecăților față de nudismul în aer liber.

Comentarii