SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Leonardo DiCaprio, în primele luni de viață – (FOTO)

8 februarie, 2016 Autor: Doina Calcea Sursa: popsugar.com

MONDENRecent au fost făcute publice câteva poze din copilăria lui Leonardo DiCaprio. Deși părinții lui au divorțat când el avea doar un an, actorul are numai cuvinte de laudă la adresa acestora mulțumindu-le într-un discurs pentru sprijinul acordat.

 

„Ei sunt oamenii în care am încredere deplină. Vă mulțumesc că ați ascultat un copil enervant de 13 ani care voia să meargă la audiții în fiecare zi după școală.”

DiCaprio este fiul unui autor american de benzi desenate, de origine germano-italiană, iar mama lui fiind de naționalitate germană.

Cariera de actor o începe în anul 1990, când joacă rolul lui Garry Buckman o versiune televizată a filmului Parenthood. În același an joacă în filmul Santa Barbara rolul tânărului Mason Capwell. Între anii 1991-1992 joacă rolul vagabondului Luke Brower în filmul comic „Casa noastră gălăgioasă”. După o serie numeroase de filme în care a jucat, va primi roluri în filme mai renumite ca: „Celebrity”, regizat de Woody Allens, sau primește roluri ca „ Arthur Rimbaud” sau „Paul Verlaine” (poeți francezi).

Azi DiCaprio face parte din elita artiștilor americani, din Hollywood. Pentru rolul jucat în filmul „ Catch Me If You Can”, primește un onorariu de 20 milioane de dolari, iar pentru rolul din filmul „Titanic” a primit numai 2,5 milioane.

Comentarii