SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Leonardo DiCaprio vrea să joace într-un film rolul Vladimir Putin

18 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: Mediafax Foto: telegraph.co.uk


Actorul american Leonardo DiCaprio a declarat pentru publicaţia germană Die Welt că îşi doreşte să-l interpreteze pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, într-un film, informează nme.com.

„Putin ar fi foarte, foarte interesant. Mi-ar plăcea să-l joc”, a spus Leonardo DiCaprio.

În 2010, actorul l-a întâlnit pe liderul de la Kremlin, la International Forum on Tiger Conservation de la Sankt Petersburg. „Fundaţia mea are mai multe proiecte prin care susţine financiar protejarea acestor pisici sălbatice. Am discutat cu Putin doar despre aceste animale minunate, nu despre politică”, a mai declarat acesta.

Vladimir Putin nu este singura personalitate rusă aflată pe lista actorului în vârstă de 41 de ani. În acelaşi interviu, el a mărturisit că i-ar plăcea să joace rolurile revoluţionarului Lenin sau pe al misticului Rasputin.

„Cred că ar trebui să existe mai multe filme despre istoria Rusiei, pentru că are poveşti demne de Shakespeare. Asta este fascinant pentru un actor”, a adăugat Leonardo DiCaprio, nominalizat anul acesta la categoria cel mai bun actor în rol principal la premiile Oscar, pentru rolul din „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”, de Alejandro González Iñárritu.

Până acum, în cei 23 de ani de activitate, DiCaprio a fost nominalizat de şase ori la premiile Oscar, iar anul acesta este favorit.

Comentarii