SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Leonid Katz, suspectat de spălare de bani, a fost eliberat şi cere despăgubiri de 17 milioane euro – Mold-Street.com

5 iunie, 2017 Autor: Tatiana Beleuţă Sursa: Mold-Street.com Foto: Mold-Street.com

STIREA ZILEIPresupusul organizator al unor scheme de spălare de bani prin Republica Moldova, Leonid Katz, reţinut pe 19 aprilie la Moscova, se află la libertate şi spune că se va întoarce în Israel.

 

„Eu deja nu mai sunt în arest. În plus aştept şi o decizie a CEDO. Luni deja voi pleca acasă, în Israel… Am şi o decizie de la Interpol, care arată că eu nu am nicio treabă cu dosarul intentat de CNA. Că omul minte (o persoane care a depus mărturii contra lui Katz n.r.) şi că totul a fost intentat din motive politice”, a declarat Leonid Katz pentru MOLD-STREET.COM

Dosar la comandă

Omul de afaceri susţine că ancheta iniţiată de Centrul Naţional Anticorupţie (CNA) şi mandatul de arest pentru 30 de zile emis pe numele său, se bazează pe mărturiile unei persoane ce a lucrat pentru afaceristul Veaceslav Platon şi aceasta deja de patru ori şi-a schimbat depoziţiile.
„E un dosar la comanda unor afacerişti din Moldova, care îmi sunt datori cu circa 5 milioane de euro. Vreau ca lumea să afle că eu nu am făcut nimic ilegal şi că nu am legături politice”, a afirmat Katz.

 

 

Comentarii