SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lidia Isac nu are șanse reale să acceadă în finala Eurovision

10 mai, 2016 Autor: Nicoleta Donos

EXCLUSIVCompozitorii intervievați de PROMOTIME spun că, în acest an, Moldova e mai defavorizată la Eurovision din punct de vedere geografic.

 

Liviu Știrbu, compozitor

Prestația Lidiei Isac este bună. Piesa corespunde multor criterii. Din păcate, în semifinala de diseară nu sunt și vecinii noștri, România și Ucraina, și alte țări din estul Europei, care să ne dea mai multe puncte. Rezultatul Lidiei depinde de cât de sigură va fi pe scenă și de cât de stabilă îi va fi interpretarea. De asemenea, depinde de promovarea pe care a avut-o până acum. Totuși, Eurovision-ul întotdeauna oferă surprize.

Andrei Sava, compozitor, aranjor

Șansele sunt destul de mici, având în vedere că țările își votează vecinii. Totodată, în acest an, România nu e în concurs, astfel că nu vom primi cele 12 puncte pe care le aveam garantate. În opinia mea, Eurovision-ul nu e un concurs muzical, pentru că se votează după criterii geografice. Moldova nu are șanse să ia locuri de frunte, atât timp cât nu este dezvoltată economic.

Iurie Bădicu, producător muzical

Șansele Lidiei sunt de 50/50. Casele de pariuri au clasat Moldova în ultimile 10 locuri, iar adesea aceste clasamente se adeveresc. În acest an, concurenții sunt puternici. Nu cred că interpretarea Lidiei e cea mai reușită, iar firul spectacolului ei scenic se întrerupe. Cred că va avea o prestație de mijloc.

În acest an, pentru prima dată în istoria Eurovision-ului, un interpret care nu este concurent, și anume faimosul Justin Timberlake, va interpreta pe scena Eurovision-ului, alături de trupa sa, noua lui piesă ”Can’t stop feeling”. Evoluarea sa este programată pentru finala de sâmbătă, a anunțat producătorul  Eurovision 2016, Sven Stojanovic. O altă noutate este faptul că, în acest an, pentru prima dată, Eurovision-ul va fi difuzat în direct și în SUA.

 

 

 

 

 

Comentarii