SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lilan Dobândă: ,,Noua piesă explică detaliile minore dintr-o relație”

7 aprilie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: Arhiva personală


După ce a înnebunit, în cel mai frumos sens al cuvântului, o vară întreagă fanele cu piesa ,,Înnebunesc”, interpretul Lilian Dobândă anunță lansarea noului său produs.

 

Contactat de Promotime, Lilian a spus că filmările și înregistrările piesei au durat circa un an, timp în care a reușit să modifice sau să adauge unele detalii, până au ajuns la produsul final. ,,Fiecare piesă are istoria sa, ,,Dependent” explică detaliile minore care există într-o relație, detaliile care fac un cuplu să se îndepărteze și să se răcească. Desigur, fiecare își poate crea propria idee asupra textului și a mesajului, noi însă așa le vedem”.

Întrebat de cine este dependent, interpretul a răspuns: ,,Momentan sunt dependent de muzica pe care o creez și desigur de plăcerea pe care o simt atunci când sunt apreciat. Nu sunt sigur, dacă pot vorbi astfel și despre dependența mea față de cineva, dar timpul îndreaptă și schimbă viziunile”.

Videoclipul prezintă povestea unui tânăr care trece printr-o relație dificilă și din acest motiv suferă, răzbunându-se prin incendierea unui automobil. Ideea videoclipului îi aparține lui Roman Burlaca. ,,În echipa noastră fiecare persoană are unele angajamente care trebuie respectate, iar la final ne bucurăm pe deplin de produsul obținut”. Despre suma pe care a investit-o pentru realizarea piesei și a videoclipului, Lilian spune că nici nu a calculat, deși au fost cheltuieli majore.

Piesa a fost postată ieri seara pe YouTube, iar în câteva ore a strâns peste 4 mii de vizualizări. Internauții l-au felicitat și au apreciat noul produs, acest lucru motivându-l pe Lilian.

Comentarii