SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lilia Mîndru şi Andreea Marin – munca poate duce la prietenie

15 aprilie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: Arhiva personală


În prezent se află în România şi lucrează în echipa Andreei Marin, deşi drumul până aici nu a fost uşor. Ea este Lilia Mîndru, tânăra care, după ce a defilat pe podiumul de la Dare Social Fashion Show, a avut ocazia să o întâlnească pe celebra prezentatoare tv, care, în scurt timp, i-a devenit colegă.

 

În ce împrejurimi ai cunoscut-o pe Andreea Marin?

Întâlnirea cu Andreea mi-am dorit-o de mai bine de 15 ani, încă de pe vremea când stăteam cu ochii lipiţi de ecran la emisiunea „Surprize-Surprize”. M-am convins că lucrurile frumoase sunt realizate de către oamenii frumoşi, astfel în septembrie, când eram la Bucureşti pentru înscrierea la facultate, dar şi pentru shooting-ul revistei ”Avantaje”,  am avut ocazia să o întâlnesc pentru prima dată. Redactorul-şef al revistei, Daniela Palade Teodorescu, aflând cât de mult o admiram pe Andreea Marin, s-a gândit să îmi facă o bucurie şi, astfel, a organizat întâlnirea noastră chiar la redacţie. Am trăit atunci emoţii puternice, pe care nu le pot exprima în cuvinte, iar acel moment îl voi păstra mereu în suflet.

Cum este sa lucrezi cu Andreea şi ce ai învăţat de la ea?

Încă de când o urmăream la „Surprize” îmi doream să fac parte din echipa ei. Pe atunci nu ştiam nici măcar cum se deschide un computer, dar ştiam că, dacă mi s-ar fi acordat şansa asta, aş fi fost foarte responsabilă, devotată şi aş fi învăţat. Iată că acum acest vis s-a realizat şi vă pot spune că este extraordinar să lucrezi cu ea. Pentru mine este o experienţă atât profesională, cât şi personală foarte importantă şi preţioasă. Este un vis împlinit!

Ce am învăţat de la Andreea? Am învăţat să fiu foarte atentă la tot ceea ce fac, deoarece fiecare detaliu contează, am învăţat ce înseamnă o atitudine cu adevărat profesionistă, pentru că Andreea este o profesionistă desăvârşită, dar deschisă pentru a învăţa mereu ceva nou. Am învăţat să am mai multă încredere în mine şi în ceea ce fac, atât timp cât lucrez cu responsabilitate şi bun simţ.

Poți spune că este o prietenă sau relația este una strict colegială?

Relaţia noastră este una specială. Eu aşa o simt. Este şi o relaţie colegială, atunci când e vorba de activitatea profesională, şi e firesc să fie aşa, pentru că aşa cum am spus şi mai sus, Andreea este o profesionistă. Totodată este o şi o legatură deosebită între noi, deoarece Andreea este foarte caldă, foarte umană, e aşa cum am admirat-o cu toţii vreme de 9 ani la emisiune. Dânsa stie că ţin mult la ea şi simt că acest lucru e reciproc. Mi-a demonstrat-o de câte ori a avut ocazia. Andreea nu pune funcţia înaintea omului, o admir şi apreciez pentru asta, dincolo de multe alte lucruri!

Cum este echipa de  la Fundația ”Prețuiește Viața” și dacă a fost simplu sau nu să te obișnuiești cu noii colegi?

Din echipa Fundaţiei lucrez cel mai mult cu asistenta personala a Andreei, care, la fel, este extraordinară, ne înţelegem de minune și ne sincronizăm atunci când e necesar. A fost foarte deschisă şi receptivă cu mine de la bun început, m-a ajutat foarte mult până m-am obişnuit cu munca mea. Nu s-a pus problema să mă obişnuiesc cu ea sau cu celelalte persoane cu care colaborez, în calitate de angajată a Fundaţiei, totul a decurs firesc, s-a întâmplat din mers.

Eşti imaginea proiectului ,,Alege demnitatea”, cum ți-a schimbat viața această funcție?

Nu o văd ca pe o funcţie, mai degrabă e un rol, un rol care mi-a venit ca o mănuşă, fiindcă mereu am ales să merg prin viaţă cu fruntea sus, indiferent cât de gri sau de senin era cerul deasupra mea. Viaţa mea într-adevăr s-a schimbat de când am devenit imaginea proiectului, dincolo de faptul că acum mă recunoaşte lumea pe stradă, această imagine este o onoare pentru mine, dar presupune şi o imensă responsabilitate. Atunci când „alegi demnitatea” nu mai poţi spune că e greu. Trebuie să lupţi, să mergi înainte pe drumul tău, frumos şi demn. Nu e simplu uneori, recunosc, dar se poate! Totul e posibil dacă faci alegerile potrivite.

 

Comentarii