SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Localitatea unde nu există poliţie, şomaj, iar casele sunt gratuite – (FOTO, VIDEO)

7 septembrie, 2016 Autor: ADMIN Sursa: businesmagazin.ro Foto: Getty Images
preview-650x341-98-1461150733

DIVERSEO localitate fără poliţie, fără criminalitate, foarte puţin somaj şi unde locuitorii primesc gratuit o casă. Pare ceva din domeniul SF, prea fantezist pentru a fi adevărat? Ba totul este cât se poate de veridic.

Acest lucru se întâmplă în realitate în Marinaleda, un sat care se află la câţiva kilometri de Sevilia, Spania. Acolo locuiesc în jur de 2750 de persoane.

Localitatea este condusă de Juan Manuel Snachez Gordillo care a devenit cunoscut ca fiind un fel de „Robin Hood spaniol”. Acesta se află la conducerea localităţii din regiunea Sevillia încă din 1979.

 

În sat funcţionează o cooperativă agricolă unde lucrează aproape toată populaţia localităţii, iar fiecare angajat este plătit cu 1200 de euro pe lună, notează Business Magazin.

Case gratis de la primaria din Marinaleda

Oricine dorește să-și construiască propria casă poate face acest lucru gratuit. Materialele și muncitorii calificați sunt furnizați de primărie, precum și terenul generos de 192 mp. În schimb, există o plată lunară de doar 15 euro pentru tot restul vieții, cu o singură condiție: casa nu poate fi vânduta pentru câștig personal, scrie wallstreet.ro. Datoria este moştenită de copii pentru a putea fi acoperite costurile.

 

 

Comentarii