SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Locuința lui Michael Jackson, scoasă la vânzare

3 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: mediafax.ro


Neverland, fosta locuință a cântăreţului american Michael Jackson, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 100 de milioane de dolari. Reședința a fost abandonată în 2009, după moartea interpretului.

Situată în Los Olivos, la o distanţă de aproximativ 65 de kilometri de Santa Barbara, proprietatea include o vilă cu şase dormitoare, o grădină mare şi două case pentru oaspeți. Proprietatea deţine şi un cinematograf privat cu o sală de 50 de locuri şi o scenă ce include o trapă, folosită în timpul unor spectacole de magie.

Ferma Neverland – denumită astfel după insula magică din povestea pentru copii „Peter Pan” – este reşedinţa în care a locuit fostul „rege al muzicii pop” între anii 1988 şi 2005. Michael Jackson a cumpărat ferma cu 19,5 milioane de dolari, şi a transformat-o într-o reşedinţă spectaculoasă, care includea un parc de distracţii, magazine cu dulciuri şi  un trenuleţ pe şine, un cinematograf şi o grădină zoologică.

Din cauza datoriilor uriaşe acumulate de megastar, ferma Neverland a fost confiscată în 2008 de investitorul imobiliar Thomas BarrackChiar dacă a fost vândută în 2008, cei trei copii ai megastarului – Prince, Paris şi Blanket -, dar şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

 

Comentarii