SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Logodnica Prințului Harry, ironizată de fostul soț. Cine e bărbatul cu care Meghan Markle a fost împreună aproape 10 ani?

29 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: perfecte.ro Foto: perfecte.ro

MONDENNumele Trevor Engelson a devenit tot mai pronunțat de când Prințul Harry si Meghan Markle și-au anunțat logodna.

Fostul soț al lui Meghan Markle, Trevor Engelson este un producător TV din  Statele Unite. Cei doi au fost împreună timp de 7 ani, pâna cand s-au decis sa-si uneasca destinele, în 2011. Căsnicia lor n-a durat prea mult. După doar doi ani, ei au divorțat.

În presă au aparut și câteva fotografii de vacanță de-acum 10, care  au făcut înconjurul lumii.  Megan si Trevor erau doi tineri îndragostiți, care par să se distreze de minune în Santorini.
Pe vremea aceea, Megan era foarte puțin cunoscută, ea bifant doar apariții sporadice în seriale tv precum „CSI: New York” si „General Hospital”.Când a auzit ca Megan va deveni soția Prințului Harry, producatorul TV a anunțat că va face un serial despre divorțul său și Familia Regala. Serialul va fi o comedie  și se refera la un bărbat care trebuie să imparta custodia copilului său cu Familia Regala britanică, dupa ce fosta soție se căsătorește cu un prinț britanic. Potrivit revistei Deadline, emisiunea nu face referire la viata personala a lui Meghan Markle si Trevor Engelson, mai ales ca cei doi nu au copii.

Intre timp, Megan a fost fotografiată purtând pe deget inelul de logodnă: o bijuterie fină, cu diamant.

Comentarii