SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lorena Vladu: ,,Stilul vine din interior”

29 aprilie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: Arhiva personală


Timp de un an a ținut în fața micului ecran zeci de mii de susținători, iar la final, a câștigat marele premiu în cadrul emisiunii ,,Mireasă pentru fiul meu”. După proiect, viața Lorenei Vladu a luat o nouă întorsătură, însă în suflet i-au rămas aceleași pasiuni: moda și frumusețea.

 

Cum s-a schimbat viața ta după ce ai participat la ,,Mireasa pentru fiul meu”?
După ce am participat la proiect, viața mea s-a schimbat radical, cred eu, în mai bine. Datorită acestei emisiuni, profesez meseria de make-up artist. Acolo am descoperit că îmi place să ajut toate femeile care vor să își expună trăsăturile frumoase ale feței cu ajutorul produselor cosmetice.

În timpul emisiunii ai avut zeci de mii de susținători, acel lucru îl demonstrează și procentul mare cu care ai câștigat competiția, reușești să mai ții legătura cu ei?
Celor care m-au susținut în competiție cu mult respect încerc cât de mult pot să le răspund la mesaje. Deci da, păstrez legătura cu acești oameni, care mi-au devenit dragi.

Ce lecții ai învățat cât timp ai fost în casă?

Am înțeles că nu trebuie să am încredere în nimeni și că, din păcate, cea mai rea ființă de pe pământ este omul care nu conștientizează că banii nu aduc fericirea, însă doar dușmănie.
Ce credeai despre televiziune înainte să participi în acest proiect și dacă s-au schimbat mult impresiile după emisiune?

Sincer, mi s-a părut interesantă ideea emisiunii și la început am avut o părere bună. Curiozitatea de a locui un an într-o casă cu tineri din toate colțurile țării m-a împins să particip. Spre final, dar și după ce s-a terminat, mi-am schimbat impresia în rău.

Recent ți-ai deschis propriul salon de frumusețe, ce sfaturi poți oferi fetelor pentru a avea un ten, dar și un păr frumos?
Recomand fetelor sa aibă grijă de tenul lor: ziua sa îl protejeze cu o cremă sau fond de ten și seara sa îl curețe cu un demachiant bun. Este necesară spălarea tenului cu apă și săpun antibacterian. Seara se folosește o cremă hidratantă. Pentru păr recomand uleiuri naturale care se găsesc ușor: ulei de argan, cocos sau extravirgin de măsline, care hrănesc firul de păr, oferindu-i luciu, elasticitate, un aspect frumos și sănătos.

Dar tu ce trucuri sau secrete folosești pentru un ten și păr frumos, deoarece pe toată durata proiectului ai fost apreciată datorită frumuseții tale.
Seara sau dimineața îmi hidratez tenul cu fiole de agid hialuronic – se găsește în farmacii și se aplică cu mâna curată o picătură sau două, exact ca o cremă obișnuită pe toată fața, inclusiv pe gât.
Eşti un reper în industria modei, iar salonul tău este unul foarte popular. Ce este pentru tine stilul?
Pentru mine stilul vine din interior, este o exteriorizare a personalității mele, nu este dictat de o sursă exterioară și nici nu încerc să îl plagiez.
Ai o imaginaţie bogată,  pentru emisiune pozai în multiple ţinute, iar unele create de tine. De unde-ţi vine inspiraţia?
Eu nu ma inspir din nimic, pentru că stilul vine din interior și cred că am propriul stil, deoarece mi-am înțeles bine atuurile fizice.

Comentarii