SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Lotus Evora – ambulanţă premium

25 octombrie, 2014 Autor: Sabina Roibu Sursa: carthrottle.com


Luxosul parc auto al poliţiei din Dubai de mult timp a devenit cartela de vizită a Emiratelor. Spre umilinţa poliţiei altor ţări, oamenii legii arabi au la dispoziţie Mercedes Benz SLS AMG, McLaren 12C, Ferrari FF, apogeul fiind Bugatti Veyron.

Evident, reprezentanţii altor servicii speciale nu au dorit să rămână în umbră şi, voila, noul supercar Lotus Evora este oficial pus la evidenţa parcului auto a Spitalului de Urgenţă din Dubai.

Supercarul britanic, care atinge viteza de 277 km/h, a fost vopsit în culori alb şi albastru, iar pe capotă s-a ales cu o imagine stilizată a unei cardiograme. Mai mult decât atât, producătorii au depus eforturi colosale, pentru a găsi loc în portbagajul minuscul al automobilului pentru un set întreg de instrumente şi aparate. În final, la bordul ”super-ambulanţei” şi-au găsit loc: un defibrilator, rezerve cu oxigen, respirator, şenile pentru fixarea fracturilor şi multe altele, inclusiv, un terminal de conexiune operativă cu centrul de situaţii excepţionale şi spitale.

Evident, ”ambulanţa rapidă” nu va veni la bătrânele la domiciliu, aceasta va fi folosită, în primul rând, la accidentele rutiere şi situaţii excepţionale, cazuri când este nevoie de a aduce paramedicii în cel mai scurt timp. Evora, fiind dotată cu doar două locuri, nu va putea transporta pacienţii.

Aşteptăm cu nerăbdare care va fi alegerea serviciului de pompieri.

Comentarii