SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mădălina Bellariu Ion, ”prietena” lui Randi

20 ianuarie, 2015 Autor: Doina Calcea
unnamed (4)


Mădălina Bellariu Ion joacă rolul de „Prietena” lui Randi în videoclipul cu peste 14 milioane de vizualizări. Mădălina este o româncă frumoasă cu origini italiene. Își face studiile la Met Film School din Londra. Modelingul i-a fost pista de decolare pentru o carieră în actorie. Mădălina poartă cu mândrie titlul de Regina Piteștiului 2008, este imaginea unui brand de încălțăminte și are la activ câteva producții video.

 

Despre colaborarea cu Randi. Eram în Anglia atunci când am fost sunată pentru a mi se propune să joc alături de Randi. Luisa Ene de la Famous Production a văzut profilul meu de IMDb, precum și câteva scene de film în care am jucat și a considerat că sunt potrivită pentru rolul de „prietenă ” în videoclip. Cu o seară înainte de filmări am fost prezentă la nunta unei bune prietene într-un alt oraș, în Pitești, îmi amintesc că nu am avut timp să dorm absolut deloc, filmările au început la ora 7 dimineața. Cu toate acestea nu am resimțit oboseală decât la sfârșitul serii, când s-au stins luminile pe platou.

 

Despre Randi din spatele reflectoarelor. Foarte „normal”, să zic așa. Ceea ce vreau să spun este că, modestia de care dă dovadă m-a făcut să uit de faptul că eu filmez alături de Randi, faimosul cântăreț. Are simțul umorului foarte dezvoltat, ne-a fost foarte ușor să ne împrietenim, a destins atmosfera. Toată lumea îl adoră pur și simplu.

 

unnamed (10)

Despre începuturi. Prima dată pe scenă am ajuns dintr-o pură întâmplare, după care m-am îndrăgostit de energia pe care am primit-o de la public. Eram în şcoala generală când profesoara de limba franceză ne-a propus să organizăm o piesă de teatru cu care să ne prezentăm la micile festivaluri din împrejurimi. Bineînțeles că elevii care se implicau aveau nota FB (nota 10 de astăzi) fără prea mult efort, ceea ce mă şi interesa, de altfel. Aşa am ajuns să joc în rolul principal, o profesoară rea transformată într-o vrăjitoare malefică. Am avut ocazia să lucrez cu soţul doamnei profesoare de franceză, actor al teatrului Al Davilla din Piteşti. Piesa a fost primită cu multe aplauze de publicul prezent la teatru, după care am obţinut şi primul meu premiu pentru interpretare. M-am îndrăgostit de aplauzele din sală, de libertatea pe care ţi-o oferă actoria şi de energia pe care am simţit-o, aflându-mă pe o scenă de teatru.

 

unnamed (2)

Despre Londra. Mă simt cel mai bine în România, încă nu concep că nu mă voi mai întoarce în ţară, însă, din păcate, industria filmului nu este atât de dezvoltată, precum eu mi-aş dori. În Londra am un agent care mă reprezintă şi am cel puţin trei casting-uri pe săptămână, iar la capitolul învăţământ, London Academy Music Dramatic Art şi The Royal Academy of Dramatic Art sunt încă în top 10 şcoli de teatru din lume.

 

Despre România. Proiectele mele viitoare din păcate nu implică întoarcerea mea în România, însă niciodată nu știi . Cu siguranță că, dacă mi s-ar propune să filmez în țară, m-aș întoarce cu mare drag.

 

Despre colaborări în modeling. Am filmat mai multe reclame în Londra, majoritatea proiectelor pe care l-am sunt manageriate de agentul meu. De obicei merg la casting și dau proba video. Sunt imaginea standard-shoes.ro. Proiectele în sine fac diferența, însă pentru mine să filmez totuși reprezintă o mai mare provocare.

 

unnamed (3)

Despre prezent. Pe lângă actorie, fac parte din echipa Wabbit. Aplicația îți recomandă persoane cu care te-ai intersectat de-a lungul zilei și te conectează cu acestea dacă interesul este reciproc. Am pornit cu 10000 de tineri în București.

 

Despre viitor. O să încep în curând filmările pentru un rol într-un film de lung metraj, rolul unei românce emigrante, care a ajuns să cerșească pe străzile din Londra. În luna februarie o să plec la Los Angeles, și o să mă pregătesc pentru rolurile în două filme de lung metraj.

 

Comentarii