SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mai mulți tineri, printre care și minori, au fost reținuți de oamenii legii pentru că ar fi comis multiple jafuri – (VIDEO)

24 ianuarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: politiacapitalei.md Foto: politiacapitalei.md

SOCIALŞase indivizi cu vârstele cuprinse 16 ani şi 23 ani, originari din raionul Hânceşti, au fost reţinuţi de un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pe strada A.Iulea din sectorul Buiucani, fiind bănuiţi de săvârşirea mai multor jafuri, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectoratul de poliţie Buiucani pentru documentare.

În cadrul audierilor aceştia şi-au recunoscut vinovăţia, asupra lor fiin depistate bunurile sustrase de la victime, astfel cauzândule un prejudiciu material în valoare de aproximativ 30000 lei. Actualmente poliţiştii au acumulat probe suficiente ce ar demonstra complicitatea lor în cel puţin trei jafuri stradale, comise în raza sectorului Buiucani. Aceştia îşi alegeau potenţiala victimă în dependenţă de vârstă, gen, pe care o atacau prin surprindere, fiind deposedată de telefonul mobil, bani sau portmoneu, după care se făceau nevăzuţi de la faţa locului cu automobilul.

Este de menţionat că aceştia ar fi fost implicaţi şi în alte cazuri similare înregistrate pe teritoriul Capitalei. Respectiv trei din indivizi fiind minori sunt cercetaţi penal în stare de libertate, iar complicii lor au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru săvârşirea infracţiunilor de Jaf, care prevede sancţiune sub formă de închisoare pe un termen de la 3 ani până la 6 ani.

Poliţia Capitalei a intensificat activităţile profilactice la acest capitol şi solicită cetăţenilor să informeze serviciul 902, atunci când sunt martorii incidentelor respective.

Şase indivizi reţinuţi de un echipaj 902 pentru comiterea jafurilor stradale

Şase indivizi cu vârstele cuprinse 16 ani şi 23 ani, originari din raionul Hânceşti, au fost reţinuţi de un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pe strada A.Iulea din sectorul Buiucani, fiind bănuiţi de săvârşirea mai multor jafuri, http://politiacapitalei.md/sase-indivizi-retinuti-de-un-echipaj-902-pentru-comiterea-jafurilor-stradale/

Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on Tuesday, January 23, 2018

Comentarii