SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Maratonul Tatianei Heghea la invitat cumetri – (FOTO)

15 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat


În cele 5 luni de la nașterea fiicei Tatianei Heghea tinerii părinți au reușit deja să adune nași pentru botezul odorașului. Ca de fiecare dată, interpreta impresionează prin individualitatea evenimentelor sale. Astfel, invitațiile la cumetrie au loc într-un mod foarte original și tradițional.

Pentru că Regina Raluca este tot ce au mai scump pe lume, părinții se străduie să aleagă cei mai buni nași de botez. Vin moldovenesc și colaci proaspăt scoși din cuptor, așa impresionează Tatiana împreună cu soțul ei, Eugen, pe viitorii lor cumetri.

 

Primii care au primit invitația oficială de a fi nași de botez pentru fiica adorată au fost, evident, nașii lor de cununie. A fost una deosebită, cu dansatori și voie bună. Nașii s-au arătat a fi încântați și, desigur,nu au refuzat.

Contactată de redacția PROMOTIME, Tatiana a povestit cu mare entuziasm despre acestă idee: „Dacă ați observat, nimeni la noi n-a făcut așa ceva, de aceea am decis să impresionăm. Tradițiile sunt o bogăție a noastră, dacă nu le valorificăm, le pierdem și devenim tot mai săraci, eu personal sunt mândră de tradițiile specifice țării noastre. M-am străduit să mă documentez mai bine, să aflu cum se făcea în trecut, totuși am mai modernizat un pic ideea, ne-a cam dat bătăi de cap, dar lumea invitată rămâne a fi impresionată.”

Nașa interpretei, Ina, ne-a oferit detalii exclusive și despre stilul în care va fi organizată cumetria: „Eu și Tatiana, împreună ne-am sfătuit cum ar trebui să facem, apoi ambele am ajuns la ideea că trebuie să păstrăm tradițiile. Botezul la fel va fi în stil național cu toate tradițiile, însă cumetria, posibil să fie în stil regal.”

 

Și prietena cea mai bună a Tatianei, Ala Bejenaru, a primit deja invitație de a fi nașa Reginei Raluca, declarând : „ Eu ca fiind cea mai bună prietenă a Tatianei, așteptam să fiu invitată ca nana Reginei. Tatiana este o persoană creativă care reușește să impresioneze de fiecare dată, iar faptul co botezul este un ritual sfânt și sacru, s-au gândit foarte bine să reânvie tradițiile și să realizeze totul în stil național.”

13423818_1036235806454649_535821766235638672_n

Botezul și cumetria Reginei Raluca vor avea loc peste o lună, unde sunt așteptați toți apropiații tinerei familii.

 

Comentarii