SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Marina Tauber în ring de luptă cu deputatul Constantin Ţuţu – (FOTO)

17 martie, 2017 Autor: Olga Rusu Sursa: shok.md Foto: google.com
tauber7

SPORTMarina Tauber, președintele Federației de Tenis din Moldova, a fost invitată la o luptă amicală la clubul sportiv fondat de deputatul Constantin Țuțu.

Potrivit informațiilor de pe o rețea de socializare, acolo, ea a beneficiat de un antrenament profesionist și a intrat în ringul de lupte împreună cu de campionul mondial Constantin Țuțu, fiind o prezență dinamică în ring.

Ulterior, Marina Tauber a scris despre experiență, pe o rețea de socializare, și chiar l-a îndemnat pe deputatul Țuțu să vină și la un antrenament de tenis.

„Mulțumesc mult prietenului meu drag, Constantin, pentru invitație, pe care am acceptat-o cu cea mai mare plăcere! Am descoperit specificul unui nou sport pentru mine și sunt foarte bucuroasă de această experiență! Timpul a trecut repede, dar am primit o doză enormă de energie și emoții pozitive alături de alți sportivi în clubul sportiv „C. Țuțu”. De asemenea am rămas foarte impresionată de condițiile create în acest club și profesionalismul echipei care lucrează aici! Vă doresc multă – multă baftă și succese în tot ceea ce faceți! Din partea mea, promit să vin la antrenamente mai des! Mi-a plăcut foarte mult! Costea, pe tine în schimb te aștept la un antrenament de tenis!!! În concluzie aș vrea să-i îndemn pe toți să practice sportul, pentru că acesta este VIAȚA și sănătatea noastră atât fizică, cât și mentală!”, a scris ea.

Comentarii