SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mark Zuckerberg are cui să încredințeze Facebook-ul

3 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: cosmo.ru


Fondatorul rețelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, în vârstă de 31 de ani, și soția sa, Priscilla Chan, cu un an mai tânără decât el, se pregătesc pentru nașterea primului lor copil.

Unde ar mai putea Zuckerberg să afișeze frumoasa veste dacă nu pe pagina sa de Facebook?! Păi iată, despre faptul că soția sa este însărcinată a scris pe rețeaua de socializare, pe care, de altfel, tot el a conceput-o.

„Eu și Priscilla avem o veste foarte bună pentru voi: în curând se va naște prima noastră fiică. Suntem niște norocoși, am avut oportunitatea de a descoperi oameni frumoși din lumea întreagă: Priscilla datorită meseriei sale de medic și profesor, iar eu datorită acestei rețele și a actelor de caritate pe care le-am organizat. Acum ne vom concentra pentru a face această lume mai bună, pentru fiica noastră.”, a lăsat Mark acest mesaj pe pagina sa.

 

Viitorul tătic nu s-a limitat la vestea îmbucurătoare, acesta a dezvăluit și un moment mai puțin plăcut din viața lor. În mod deschis a declarat că în timp de doi ani, soția sa a pierdut 3 sarcini.

Zuckerberg a mai afirmat că, în timpul ecografiei, fiica sa a ridicat degetul mare – asemeni unui „Like” – „Acum sunt sigur că am o moștenitoare”, a declarat mândru viitorul tată.

Mark Zuckerberg a făcut cunoștință cu soția sa la Universitatea Harvard, unde ambii și-au făcut studiile. Priscilla a absolvit facultatea de medicină, iar în 2012 cei doi și-au oficializat relația.

 

 

 

 

 

 

Comentarii