SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Max Kissaru, moldoveanul de la HaHaHa Production

10 februarie, 2015 Autor: Doina Calcea Foto: Facebook


A absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, a făcut naveta la București unde a ajuns să colaboreze cu cei mai în vogă artiști. Moldoveanul Max Kissaru este producător/compozitor la una dintre cele mai populare case de producție din România, și anume HaHaHa Production, al cărei fondator este Smiley. În cadrul interviului, Max Kissaru vorbește despre începuturile și realizările sale.

Despre începuturi. Muzica o studiez de pe la 4 ani. Cu producția am început să cochetez pe la 11 ani acasă în softuri de calculator cu diferite clape. La 18 ani am început să lucrez într-un studio și asta fac până în prezent.

Despre București. Mă adaptez repede oriunde și dacă mi se face dor de casa de familie dau o fugă că nu e așa departe.

Despre HaHaHa Production. Am ajuns foarte simplu, am trimis niște demo-uri, m-au chemat la studio, am vorbit, ne-am cunoscut și am devenit colegi și prieteni.

Despre meseria de producător/compozitor. Funcția mea presupune zile și nopți petrecute în studio, încercând tot felul de combinații între instrumente și cele șapte note muzicale, pentru a găsi formule orchestrale și linii melodice noi.Despre artiști. Am lucrat aproape cu toată elita industriei muzicale românești: Smiley, Cabron, Alex Velea, Speak, Delia, Radio Killer, Voltaj, Guess Who.

Despre inspirație. Asta e exact ca și expresia veche „pofta vine mâncând” inspirația vine muncind, dar orice mișcare orice zgomot este o sursă de inspirați, începând cu picăturile de ploaie și terminând cu zgomotul provocat de metro sau troleibuz.

Despre piese. La o piesă nu se lucrează foarte mult, lucrez mult la idei și din toate ideile aleg una care o transform în piesă. Simt 90 la sută că piesa va fi hit.

Despre realizările din 2014. (În imaginile care urmează)

 

Comentarii