SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mercedes E-class s-a transformat în Rolls Royce Phantom, în Kazahstan – (FOTO)

1 iunie, 2016 Autor: Daniela Babici

AUTONiște tipi din Kazahstan au creeat ceea ce Rolls-Royce nu a produs niciodată...modelul E-Class.

Nişte kazahi, care aveau un Mercedes-Benz W124 E-Class facelift din anii 90 visau la un Rolls-Royce Phantom, au decis sa faca un experiment ciudat. Au transformat Mercedesul Clasa E într-un Rolss Royce Phantom.

Un citat spune că viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor, dar oare se aplică și unor kazahi care aveau un Mercedes-Benz W124 E-Class facelift din anii 90 și deoarece visau la un Rolls-Royce Phantom, au decis să facă un experiment ciudat?

Din poze se pare că se aplică perfect. Deși mașina are câteva linii caracteristice limuzinei britanice, precum ușile spate care se deschid invers sau grila, totuși, are și câteva detalii care o cam dau de gol.

În primul rând, „The Spirit Of Ecstasy”, emblematicul logo al celor de la Rolls Royce a fost înlocuit cu ceva care parcă iți urează „Bun venit în mama Rusie!”: un vultur cu aripile ridicate. Dar, au făcut ce au făcut, și au păstrat sistemul care îl ridica deasupra grilei, asa că dacă îl lasă ascuns, poate poate mai seamăna a Rolls.

Comentarii