SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mesaj cutremurător al unei tinere studente către Președintele Dodon!

18 decembrie, 2017 Autor: Doinița Babalic

SOCIALCetățenii Republicii Moldova sunt atât de disperați de viața pe care o duc în țara lor că au ajuns să ceară de la Moș Crăciun un alt Președinte, unul mai înțelept. Un astfel de cadou își dorește Anișoara Postolache, doctor rezident la UMF Gr. T. Popa Iași, Medicină Generală.

Aceasta a posta pe pagina sa de facebook un mesaj cutremurător dedicat președintelui, Igor Dodon.  Internauta este indignată de problemele minore de care se ocupă acesta de cînd a devinit președinte și îl îndeamnă să deschidă ochii, și să se ocupe de economia țării, de drumuri, pensii, salarii, educație, de cetățeni, de lucruri importante în folosul poporului.  Mai mult, Anișoara Postolache este nemulțumită că Președintele Igor Dodon nu a declarat ziua de 16 decembrie, zi de doliu național, în Memoriam Regelui Mihai I.

Vedeți mesajul integral al studentei în continuare:

„Dragă Moș Crăciun, vreau un Președinte înțelept!
… E greu să trăiești într-o țară, în care problema esențială expusă de Președinte, este limba vorbită și istoria noastră! Sunt născută în 1991, am învățat 12 ani în Limba Română, am învățat Istoria Universală și Istoria Românilor, istoria noastră, a provenienței noastre. Nu vă supărați, dar fiul dvs, Vlad, în ce limbă studiază la școală?! Ce se întâmpla dacă domnul Dodon declara ziua de 16 decembrie, zi de doliu național, in Memoriam Regelui Mihai I?! Domnule Dodon, dvs aveți habar câte a făcut Regele Mihai I pentru Basarabia? Aveți habar câte face România pentru peticul nostru de pământ? Câți bani, cât respect și câtă susținere ne oferă?! Nu prea cred că știți…Din păcate!
Ocupați-vă de economia țării, de drumuri, pensii, salarii, educație, de cetățeni, de lucruri importante în folosul poporului. Vă rog. A trecut un an de când sunteți la conducerea Republicii Moldova și în afară de limbă și istorie, nu vorbiți despre nimic altceva. Suntem o țară săracă, o țară cu buzele făcute dar încălțată în șosete găurite, din găurile care încă încercați să trageți din răsputeri la turta voastră, a celor care ‘adică ne conduc ca pe o turmă umană hipnotizată. Știu că m-ați blocat domnule Dodon pe Facebook, pentru că dvs nu vă plac părerile celor tineri și nu acceptați critica. Eu totuși sper ca acest mesaj să ajungă la dvs, sper să deschideți ochii și să faceți măcar ceva bun pentru Republica Moldova, dar nu să depuneți țesut adipos pe a doua bărbie a faciesului dvs minunat! Dodon, trezește-te, pleacă tineretul, rămâi cu locuințe pustii, glod și drumuri stricate! Trist.
Cu durere în suflet și respect față de țara mea.”

Menționăm că tânăra a fost blocată pe pagina oficială de facebook a președintelui, iar acesta nu a venit cu nicio replică.

Comentarii