SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mesajul dur către Nata Albot după o parodie de-a lui Andrei Bolocan: „Îmi provoci greață ca femeie”

26 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: zugo.md Foto: zugo.md

MONDENAndrei Bolocan, autorul emisiunii on-line „Lumina”, a realizat recent o parodie în baza unui filmuleț al Ministerului Afacerilor Interne publicat cu ocazia Zilei Internaționale a Păcii, unde apar mai mulți colaboratori ai MAI, dar și o fetiță de 7 anișori.

Fostul prezentator JurnalTV a șters coloana sonoră inițială și a montat alta, iar mesajul pe care îl citește este unul înjositor și batjocoritor față de polițiștii și copilul din film. Acest lucru a stârnit numeroase controverse în spațiul virtual, întrucât cei ce au văzut parodia au rămas indignați de „replicile” copilei.

O atitudine mult mai severă a luat-o jurnalistul Vadim Ungureanu, care a rămas pur și simplu indignat de munca lui Bolocan. Ungureanu, astfel, a considerat de cuviință să-și expună punctul de vedere adresându-se direct către Nata Albot, partenera lui Andrei Bolocan, și i-a scris un mesaj public.

„Ia să-mi zici tu mie, dragă Nata, ți-a plăcut ultima măgărie a iubcikului tău? ( Apropo, fetița din brațele mele este Simona, are 7 anișori și este crescută doar de mama sa. Este o copiliță tare talentată, voioasă și optimistă)”,  începe Ungureanu.

„Dacă da, să știi că îmi provoci greață. Da Nata, îmi provoci greață ca femeie, ca mamă și ca personalitate în general, căci doar o femeie care provoacă greață ar putea tolera ca un căcănar să facă lobby unor așa ziși politicieni, să facă bani și vizualizări pe net, ironizând și luând în bătaie de joc fața inocentă a unei copilițe de 7 anișori”, continuă acesta pe blogul său.

Mai mult, Vadim Ungureanu consideră că Andrei Bolocan ar fi umilit-o, în acest mod, pe copilă, spunând că și colegii ei de clasă au acces la internet și pot vedea oricând această parodie, lucru ce s-ar putea răsfrânge negativ asupra copilei.

„Acum închipuieți că cineva din colegii de clasă, sau de școală, ai Simonei au văzut acea parodie și știi cum sunt copii, vor începe a face glume pe seama ei și multe altele.

Vrei ca copilița aceasta să vină acasă și să-i zică mamei sale cu lacrimi în ochi că ea nu mai vrea să se ducă la școală?  Bine, ei sunt copii, dar voi, voi coșcogea omălăi și vă comportați de parcă ați fi copii. Unde va fost luciditatea?”, se mai întreabă jurnalistul.

În scrisoarea sa deschisă, tânărul o întreabă pe Nata Albot cum ar fi reacționat dacă, în locul copilei, erau fetele ei.

„Ți se pare că știi multe, dar în realitate nu știi nici cât îi negru sub unghie. V-a cam întunecat mințile joaca de-a luptătorii cu morile de vânt. Am tăcut când „iubcikul” tău  a adus lacrimi în ochii Oiliviei Furtună, am tăcut când a adus lacrimi în ochii Ritei Ursalovschi cu care ai lucrat cândva cot la cot, dar iată s-a cam trecut peste limite.” 

De menționat că jurnalista și organizatoarea a mai multor festivaluri de la noi, Nata Albot, nu a comentat această scrisoare. Andrei Bolocan, însă, a venit cu o reacție la criticile aduse pe internet, punând linkul spre filmulețul original și scriind: „Voi parodia ați văzut-o măcar?”.

Comentarii