Învață să apreciezi femeia pe care o ai lângă tine. Învață să o iubești. Învață să o prețuiești. Învață să fii alături de ea la bine, dar mai ales la greu. Învață să o faci să râdă. Învață să o faci să zâmbească.

Copiii mei m-au întrebat de ce m-am căsătorit. Le-am spus pentru că o iubesc pe mama lor la nebunie. Atunci ei mi-au zis: „Dacă dragostea este atât de mare de ce ai nevoie de un fir invizibil al căsătoriei pentru a vă ține împreună? Faptul că vă aveți unul pe celalalt nu este suficient?”

Am fost atât de impresionat de această întrebare încât nu am putut să dorm pentru o lungă perioadă de timp. Apoi, într-o zi… am avut o ceartă serioasă cu soția mea.

Ea a plâns toată ziua. Și, într-o zi copiii noștri m-au întrebat: „Mami, de ce nu pleci? Despărțiți-vă și mergeți pe drumuri separate!”

S-a gândit la asta pentru o clipă, apoi a spus: „Pentru că m-am căsătorie cu el, mi-am promis să fiu alături de el la bine și la greu…și uite că acesta este cel mai greu moment în care am ajuns până acum.”

Toate argumentele sunt uitate și tot ce a rămas este dragostea noastră mare”, a declarat Brad Pitt