SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mesajul postat de Torres după ce toată lumea a crezut că şi-a rupt gâtul! Spaniolul şi-a revenit la spital – (FOTO)

3 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: sport.ro Foto: google.com
1377837-29553091-1600-900-1423834943

SPORTTorres s-a accidentat in meciul de aseara cu Deportivo.

Torres a trecut aseară prin momente critice. Jucătorul a fost lovit în ceafă de un adversar şi apoi a căzut cu faţa de pământ, rămânând inconştient pentru câteva minute.

Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, acolo unde şi-a revenit şi a efectuat câteva analize, totul işeind bine pentru spaniol, care nu are traume cerebrale în urma duelului de aseară.


	Mesajul postat de Torres dupa ce toata lumea a crezut ca si-a rupt gatul! Spaniolul si-a revenit la spital

Torres a primit mii de mesaje aseară după meci, Liverpool, Chelsea, Drogba sau Sergio Ramos transmiţându-i mesaje de bine după momentul horror. Acesta a răspuns chiar de la spital, spunând că este bine.

Imagini pentru FERNANDO TORRES

„Mulţumesc tuturor pentru grijă şi pentru mesajele de încurajare. A fost doar o sperietură, sper să revin repede”, a scris spaniolul.

Muchas gracias a todos por preocuparos por mí y por vuestros mensajes de ánimo. Ha sido sólo un susto. Espero volver muy pronto!

Related materials how to make a cv cv maker cv library cv template professional cv medical cv writing a cv subscribe to our updates not what you re looking for or www.resume-chief.com/ not convinced

Comentarii