SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Metode de slăbit inedite

10 mai, 2016 Autor: Nicoleta Donos Foto: secretele.com


De milenii, acupunctura şi acupresura ajută oamenii să îşi depăşească anumite probleme de sănătate. Fiecare organ din corpul uman, care foloseşte direct canalele energetice, este asociat unor anumite puncte de pe corp. Iată care sunt punctele care te vor ajuta să scapi de greutatea în exces:

Ureche

Masarea urechii accelerează metabolismul și grăbește pierderea în greutate în toate zonele corpului. Masajul trebuie făcut cu degetul mare timp de trei minute, de trei ori pe zi, exercitând o presiune uşoară şi continuă pe ureche.

Faţă

Acest punct se găseşte chiar între nas şi buza superioară. Este necesară stimularea sa de două ori pe zi, timp de cinci minute. Acest masaj ajută la controlarea foamei şi anxietăţii. Dacă ai obiceiul de a mânca din cauza stresului, această metodă este perfectă pentru tine!

Braţ

Acesta este un punct cheie al corpului, deoarece fiecare parte a energiei intestinale trece prin el. Masându-l, corpul se va relaxa, eliberând căldură excesivă şi contribuind la îmbunătăţirea funcţionarii intestinale. Trebuie să masezi acest punct de 2-3 ori pe zi, vreme de un minut.

 

Picior

Acesta este cel mai des tratat punct în acupresură. El poartă numele de Zu San Li. Nu numai că îmbunătăţeşte digestia, dar ajută şi la atenuarea unor procese inflamatorii din organism. El se găseşte în spatele genunchiului.

Pentru o mai bună funcționare, acoperă genunchiul cu palma. Punctul se află între locul unde se găseşte vârful degetului mic şi inelar sub forma unei mici adâncituri dintre oase. Masează punctul zilnic, seara. Astfel poţi pierde din greutate până la aproximativ jumătate de kg. săptămânal.

Însă nu masa înainte de a merge la culcare, deoarece poate provoca insomnie. În timpul presiunii, vei experimenta un uşor discomfort, chiar durere, aşa cum se presupune că trebuie să se întâmple, căci altfel rezultatul dorit nu poate fi obţinut.

Comentarii