SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mevv au lansat cel de-al cincilea videoclip (FOTO)

12 decembrie, 2014 Autor: Doina Calcea


”Iartă-mă”- noul produs video semnat ”Mevv”, lansat ieri la Tipografia 5. Muzica și versurile aparțin solistului Mihai, iar pentru mixaj și-a adus contribuția Cornel Bucătaru. Solistul proiectului ”Mevv”, Mihai Fulga, ne-a vorbit despre evoluția personală după lansare, despre noul videoclip și despre ce își dorește în ajun de sărbători de la Moșul.

 

Despre schimbări. De la lansare, viața mea a devenit mai serioasă, atunci când începi un proiect nou, nu știi la ce sa te aștepți de la public, este un mare risc și o investiție, dar, într-un final, e o satisfacție sufletească, pentru că mergi spre visul copilăriei.

 

Despre videoclip. Este un videoclip mai calm, e pentru ea. Acum e perioada iertărilor când cineva greșește, iar versurile piesei sunt pentru a întoarce relația sau să o faci să dureze mulți ani. Piesa am scris-o acum 10 ani, scriind am avut în vedere atât dragostea fizică, cât și cea platonică, e timpul schimbărilor, pentru ca viitorul să fie frumos, trebuie să schimbi prezentul.

 

Despre investiție. Suntem foarte muncitori, nu avem părinți cu bani, noi punem mână de la mână, fiecare investiție care o aducem este pentru a continua proiectul.

 

Despre „The Peeno”. Suntem în foarte bune relații cu toți membrii, aveam aceleași gânduri, ideii, scopuri. „The Peeno”  a fost un început foarte bun pentru a înțelege că vreau să fac muzică, până atunci eram doar pe scena teatrului. „The Peeno” a părut foarte spontan, peste noapte, noi am hotărât că dacă proiectul 3 luni va progresa, atunci continuăm, dacă nu, va fi ca o experiență și, din fericire, chiar a mers, în 3 luni am avut mai mult de 70 de concerte.” Mevv”-un proiect muzical, care îmbină atât muzica, teatrul, regie, pe când în trupa „The Peeno” erau 5 membri și fiecare dorea să facă altceva. Cu înființarea proiectului „The Peeno” s-au născut 5 proiecte muzicale. „The Peeno” a fost un punct de pornire.

 

Despre cadouri de la Moș Crăciun. Îmi doresc sănătate. Direcționăm puțin ideea proiectului, vom lansa într-o lună un nou clip, îmi doresc ca fiecare piesă să beneficieze de un videoclip, dacă Moș Crăciun ne dă sănătate lansăm și noul album.

 

 

Comentarii