SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 58 de ani

29 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu

EXCLUSIVMichael Jackson, celebrul, controversatul și inconfundabilul rege al muzicii pop, s-a născut pe 29 august 1958, și astăzi ar fi împlinit 58 de ani. În ciuda faptului, că au trecut mai bine de șapte ani de la moartea lui, acesta continuă să atragă atenția publicațiilor din întreaga lume.

Michael Jackson s-a stins din viața la vârsta de 50 de ani, în reședința lui din California, în urma unui stop cardiac provocat de o supradoză de un anestezic foarte puternic. Acesta îi fusese administrat chiar de medicul lui personal, Conrad Murray, care a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru crimă involuntară.

Considerat, unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile și cel mai influenți oameni din industria muzicală, el a încetat din viață cu doar două luni înainte să împlinească 51 de ani. Însă, controversele privind viața lui continuă și la mai bine de șapte ani de la moartea sa, iar fanii din întreaga lume îl sărbătoresc și astăzi prin diverse evenimente organizate în memoria acestuia.

Dezvăluirile medicului nu se opresc aici. El susține că interpretul hitului „Thriller”  făcuse o obsesie și pentru fina lui,  Harriet Lester, fiica bunului său prieten Mark Lester, cu care Michael voia să se căsătorească când aceasta avea 12 ani.

 

Cu toatea acestea, Harriet Lester, acum în vârstă de 22 de ani, a infirmat imediat  acuzațiile făcute de medic. Ea a apărut recent într-o emisiune celebră, împreună cu tatăl ei, Mark, unde a declarat că este șocată de aceste afirmații ridicole, precizând că artistul a fost un prieten foarte bun al familiei.

„Am fost în stare de șoc. Nu m-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva sau cineva să zică astfel de lucruri. Nu-mi pot imagina așa ceva și nici că Michael ar fi putut să–i facă asta tatălui meu”, a spus aceasta. În plus, Harriet a adăugat că oricum avea 15 -16 ani în perioada de care spune medicul și nu 12 ani.

 

„Nu voi crede aceste afirmații și nu le voi lăsa să-mi distrugă amntirile. Michael a fost un om minunat, fantastic, foarte susținător, iubitor și  pur”, a spus Harriet.

Medicul mai susține că familia  lui Michael niciodată nu au vrut să-l cunoască cu adevărat și că îl priveau doar ca pe un bancomat cu bani.

 

 

 

Comentarii