SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mihaela Rădulescu – criticată și desființată de telespectatori

16 martie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: libertatea.ro


Ea a decis să nu tacă și să trimită o scrisoare publică persoanei care a intrat ,,în gura României” în ultimele zile – Mihaelei Rădulescu. În câteva ore, mesajul său a primit peste 12 mii de aprecieri pe o rețea de socializare, iar nume celebre din showbizul românesc au transmis feedback mesajului său. Este vorba despre Adriana Șandru, studentă la Facultatea de Jurnalism din București, care a criticat noul juriu a emisiunii ,,Românii au talent” pentru diverse aspecte.

,,Nu am scris în viața mea o scrisoare publică, dar ție, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediție a emisiunii, simt să îți scriu una. Una pe care sper să o citești! Știu că este cam nasol că eu, un nimeni, să îți spun că ești penibilă. Dar o fac!” Așa își începe studenta scrisoarea, ca mai apoi să-i reproșeze că a umilit o fetiță de 14 ani doar fiindcă are cu 5 kg în plus. ,,Nu ai felicitat-o pentru moment, deși ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desființat-o într-un mod agresiv și grosolan”, a adăugat tânăra în mesajul său.

Contactată de Promotime, Adriana Șandru a spus că nu își retrage acuzațiile, ba mai mult, ea nu și-a schimbat părerea. Chiar dacă a primit sute de răspunsuri, pozitive sau negative, Adriana rămâne la opinia sa. ,,De amenințat nu m-a amenințat nimeni ca să șterg scrisoarea, însă deja nu voi mai vorbi asupra acestui subiect”, a menționat studenta pentru Promotime.

Ea nu este singura din România care nu a fost mulțumită de prestația doamnei Rădulescu. Alte sute de persoane și-au arătat nemulțumirea față de tonul acesteia, față de cuvintele folosite, dar și atitudinea sa.

În apărarea juratei a venit prezentatorul Dan Negru, care nu a apreciat jurnaliștii revoltați. ,,Unii dintre ei au încercat să ajungă la borcanul cu miere al televiziunii și pentru că nu au reușit au devenit experți în critici și păreri. Măcar atât am învățat, să nu-mi judec colegii de breaslă, o breaslă cu prea mulți curcani care se cred păuni”, a declarat acesta pe o rețea de socializare.

Reamintim că Mihaela Rădulescu face parte din cei patru jurați ai emisiunii ,,Românii au talent”, emisiune la care pariticipă și persoanele din Moldova.

Comentarii