SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mihai Trăistariu despre prestația RM la Eurovision și votul juriului român: „Am fost singurul care am dat 12”

15 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Foto: Adevarul.ro

DIVERTISMENTMihai Trăistariu spune că a fost singurul jurat care a dat 12 puncte Republicii Moldova pentru prestația de la Eurovision. Solicitat telefonic într-o emisiune de la TVR, interpretul român a declarat că țara noastră a avut o piesă buna și a fost cea mai buna performanță.

„Felicitări delegației României, totul a fost excepțional, am avut emoții le-am ținut pumnii. Ca membrul al juriul, am fost singurul care am pus problema Moldovei, eu am deschis subiectul acolo în biroul nostru. Vreau să punctez foarte clar că TVR-ul nu ne-a influențat în nici într-un fel și nici nu și-a permis. Nu au fost discuții ca noi să-i dăm Moldovei sau moldoveanului, nu cred că există așa ceva, dar eu știind, mai ales că sunt un fan al Eurovision, știam că acest schimb de puncte e musai, e necesar 12 cu 12. RM a avut o piesa bună, aici a fost paradoxul, era cea mai bună performanță a lor, deci chiar meritau un 12 lejer, fără să le fie rușine. Eu am fost singurul jurat care chiar a dat 12 Moldovei.”, a declarat Mihai Trăistariu în cadrul unei emsiuni TVR.

După ce România a acordat 8 puncte Republicii Moldova, pe rețelele de socializare a fost cel mai dezbătut subiect.

Zeci de internauți moldoveni au fost indignați de punctaj, însă s-au declarat încântați că publicul din Australia le-a acordat 12 puncte.

mihai

Comentarii