SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Miley Cyrus în ipostaze sexy cu un „iepuraș”. Cum au reacționat fanii – (FOTO)

1 aprilie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: clik.ro Foto: clik.ro

MONDENChiar atunci când credeam că artista s-a cumințit, Miley Cyrus își șochează din nou admiratorii cu ipostazele în care alege să pozeze. Cântăreața a decis să le ureze urmăritorilor ei „Paște fericit!” publicând pe Instagram o serie de imagini „jucăușe”, în care regăsim elementele specifice Paștelui: ouă colorate și iepurași.

În stilul ei caracteristic însă, artista a dus acest pictorial într-o zonă sexy în momentul în care a decis să se lase fotografiată alături de un bărbat costumat în iepuraș care se prefăcea că o lovește peste posteriorul dezgolit. Altă poză care a stârnit interesul fanilor a fost cea în care cântăreața și-a lăsat la vedere bustul generos, în timp ce stătea pe o mini-tricicletă roz.

Pictorialul a fost făcut de fotograful Vijat Mohindra, iar ținutele alese sunt în culori calde și pastelate, care trimit cu gândul la frumoasa sărbătoare. Prietenii virtuali ai artistei au lăudat inițiativa și toate pozele din pictorial au primit comentarii cu inimioare și cuvinte de laudă la adresa frumuseții și a senzualității cântăreței.

Înainte de a poza pentru pictorial, în urmă cu o săptămână, Miley a suținut un concert în Washington DC în cadrul mișcării „ March for our lives”. Evenimentul a fost condus de stundenți, iar scopul acestuia este acela de a ridica un semnal de alarmă cu privire la eliberarea permiselor de armă, după ce în SUA au loc tot mai des atentate armate în școli.

 

Comentarii