SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Miley Cyrus va prezenta gala MTV Video Music Awards 2015

22 iulie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: eva.ro


La doi ani după ce a șocat publicul cu mișcările sale lascive în cadrul ediției din 2013 a evenimentului, anul acesta organizatorii galei MTV Video Music Awards (VMA) 2015 nu o lasă pe controversata Miley Cyrus să cânte, dar să fie moderatoarea galei.

După ce artista și-a anunțat fanii despre acest lucru, nu a întârziat nici postul MTV să facă știrea oficială. Aceștia au confirmat cele spuse de Miley și au evidențiat că va fi o gală cu surprize.

Gala MTV Video Music Awards 2015 va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles, pe 30 august, iar nominalizările vor fi anunţate marţi. Gala VMA, care premiază artişti din lumea întreagă pentru realizări deosebite în domeniul producţiei de videoclipuri, a fost marcată de numeroase momente neplăcute în trecutul ei.

De exemplu Kanye West a întrerupt discursul de acceptare a unui premiu susţinut de Taylor Swift în 2009, iar Britney Spears şi Madonna s-au sărutat pe scenă, în direct, în timpul ediţiei din 2003 a show-ului. În 2013 Miley Cyrus a șocat împreună cu Robin Thicke, datorită dansului lor destul de provocator.

 

Comentarii