SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ministru: Cred în prestația sportivilor moldoveni în partea a doua a Olimpiadei

15 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: olympic.md

SPORTMinistrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu, a fost alături de sportivii moldoveni la Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Prezența în tribune a conducătorului organului de stat, cuvintele de încurajare, apelurile la mobilizare maximală, au constituit un îndemn suplimentar pentru atleții noștri, dornici să se afirme la prima lor Olimpiadă.

 

„Impresiile generale sunt, desigur, pozitive. Trebuie să  recunosc totuși, că și  așteptările au fost mai mari, dar trebuie să luăm în calcul faptul, că ultimele  ediții ale Jocurilor Olimpice  precedente nu au avut o  asemenea  presiune deosebită.  Tot ceea ce ține de problema dopajului  este una foarte complicată și delicată”, a declarat Victor Zubcu pentru olympic.md.

 

Ministrul Tineretului și Sportului este de părere că anumite penalități aduse  Federațiilor de haltere și  de atletism ale Rusiei, nu au redus din frumusețea Jocurilor Olimpice. „Dacă revenim la actualitatea noastră, prestația sportivilor moldoveni a fost destul de bună. Calculele pe probele sportive, care s-au desfășurat până la ziua de azi, coincid  cu cele de acasă. Sigur, că așteptăm,  ca cele ce urmează ulterior, să fie și mai bune.”

 

Comentarii