SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Miss World va fi desemnată în această seară. Imagini din culise – (FOTO, VIDEO)

19 decembrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: mediafax.ro Foto: dailymail.co.uk


Frumoasele lumii sunt cuprinse de emoții în acest moment. Ele participă la concursul vieții lor „Miss World 2015”, care are loc în China, într-o stațiune turistică de lux din orașul Sanya. În compeţitie sunt înscrise aproximativ 118 candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari.

Moldova este reprezentantă de Anastasia Iacub, o tânără de 20 de ani. Ea este din comuna Băcioi și este studentă în anul întâi la Facultatea Design Vestimentar a Academiei de Arte.

Ca o premieră mondială în competiţiile de frumuseţe internaţionale din acest an, preşedinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarând că îşi doreşte ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.


Miss World este una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss International. Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, soţul Juliei Morley, în prezent decedat, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit Festival Bikini Contest. Prima câştigătoare a titlului Miss World, în 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind, de altfel, la acea vreme, prima concurentă dintr-o competiţie de frumuseţe care a purtat un costum de baie format din două piese.

Comentarii