SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Mister World Moldova 2016, Anatolie Jalba, reținut fiind suspectat de trafic de Ecstasy în cluburile de noapte

9 august, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Foto: facebook.com

EXCLUSIVUnul dintre cei mai chipeși bărbați, Mister World Moldova 2016 a fost reținut recent fiind suspectat de trafic de Ecstasy în cluburile de noapte.

Poliția a anunțat ieri printr-un comunicat că trei persoane cu vârsta de 23, 26 și 33 de ani, domiciliați în capitală, au fost reținuți fiind suspectați de transportarea și comercializarea drogurilor în cluburile de noapte. Mai multe publicații de la noi au scris că ar fi vorba de Jalbă, lucru care ulterior a fost confirmat de poliție.

Cei trei, ar fi creat o rețea de distribuire a drogurilor în cluburile de nopate din capitală, fiind responsabili și de introducerea prin contrabandă a drogurilor pe teritoriul țării.

Anatolie Jalba a fost reținut in flagrant împreună cu un fost politist și un alt barbat.

 

În cele din urmă a fost identificată sursa de proveniență a drogurilor, ca urmare a administrării probelor acumulate a fost reținut  al treilea suspect de 33 de ani, care s-a dovedit a fi un fost angajat al poliției, eliberat la cererea personală. 

Oamenii legii spun ca un comprimat era realizat cu 150 lei, iar în cluburi acesta putea fi cumpărat și cu prețul de 350 lei. 

Doi dintre suspecți au primit mandate de arest,  iar  în privința celuilalt membru, instanța de judecată urmează să se expună.

Dacă vor fi găsiți vinovați,  suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Anatolie Jalba a fost desemnat Mr World Moldova 2016. Tânărul în vârstă de 24 de ani ne-a  reprezentat țara la cea mai importantă competiție internațională de modele masculine.

media_146407457622900500

media_150219227983647300

Comentarii